Om oss

Vi som arbetar inom företaget har lång erfarenhet från försäkringsbranschen och har varit verksamma sedan 90-talet. Vår ambition är inte att bli störst på marknaden. Vi tror att våra kunder sätter ett större värde på hög servicegrad, det mervärde vi skapar, långsiktiga relationer, ärlighet och integritet. Därför vågar vi säga vår mening, även om den råkar vara kontroversiell eller strida mot kundens förväntningar.
nyfiken försäkringsförmedlare

Vi brinner för vårt uppdrag och vill förmedla de bästa försäkrings- och placeringslösningarna till våra kunder. Vi är nyfikna av naturen och det bästa vi vet är att skapa nya relationer!

Vi är medlemmar och delägare i Hjerta, Sveriges största organisation för fristående förmedlare. Genom centralt upphandlade lösningar får du som kund fördelar av b.la bättre villkor och lägre premier. Vi är registrerade hos Insuresec och samtliga rådgivare är licensierade enligt de krav på kunskap som är gällande i branschen. Allt för att säkerställa att du som kund skall känna dig trygg i din relation med oss. Vi är medlemmar i SFM, en rikstäckande organisation för försäkringsförmedlare. Finansinspektionen sköter tillsynen där vi också är registrerade och godkända.